Vardagsrummet förändras

Som jag har berättat tidigare så kommer också jag personligen att lysa igenom på den här bloggen, vilket egentligen är ganska förståeligt med tanke på att det är en personligt driven blogg av mig. Därför kan det lätt dyka upp sådana här berättelser direkt från verkligheten.

Något som min lägenhet länge har behövt var en renovering. När jag köpte den så var den i riktigt dålig standard, vilket såklart betydde att jag fick den ganska billigt. Pö om pö har jag förändrat till det bättre, rum för rum, men det är fortfarande vardagsrummet som väntar på att få sin del, och framför allt väggarna. Som det såg ut var det fläckig och ful färg på väggen, och jag planerade att tapetsera den istället. Efter mycket slit var väggarna förberedda för tapeten, och istället för att köpa dem i färghandeln så beställde jag mina tapeter online.

Det var Bygghemma som fick stå för leveransen, och det kan jag säga var tur. Jag är ganska säker på att jag inte hade hittat den tapeten jag nu hittade om jag enbart hade förlitat mig på de fysiska butikerna. Jag är väldigt tacksam för att Bygghemma dessutom är en så pålitlig sida att beställa från, för jag kände mig aldrig någonsin i processen osäker på hur det skulle sluta. Mycket riktigt blev det också som jag förväntade mig, med att tapeterna levererades enligt utsatt tid och att det blev precis de tapeter som jag velat ha. Sedan var det bara att börja stryka på med tapetlim och sätta upp tapeterna enligt mönstret. Det var ett roligt jobb och ett jobb som dessutom gav ett fantastiskt fin resultat.

Category: Okategoriserade

- 17 februari, 2015

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *