Välkommen till min blogg

Mitt första inlägg på bloggen kommer att bli ett ganska övergripande inlägg. Jag kommer väl inte direkt gå in på något specifikt ämne, utan mer hälsa er välkomna till min blogg och berätta vad den kommer att handla om. Troligtvis kommer det här inlägget att hamna långt ner i högen, och det är kanske inte överdrivet många som kommer att klicka sig bakåt för att läsa detta, men till er som är med från början, och till er som har hittat hit, ända längst bak, välkomna ska ni vara och jag hoppas att jag kan ge er en stund av glädje och kunskap.

Bloggen kommer att handla om livet, dels det stora, men också det lilla. Det stora täcker biologin, med allt var det innehåller om livet uppkomst och andra naturvetenskapliga fåror. Det lilla kommer att handla om mig själv, vad jag sysslar med och brinner för. De två olika ämnena kommer också att flyta ihop ett antal gånger, för min passion handlar om just djur och natur, vilket gör att det finns den där naturliga kopplingen, där ämnena går ihop med varandra, som exempelvis ekologiska produkter.

Totalt sett kommer det att bli mycket smått och gott att sätta tänderna i här på bloggen, och jag kommer att göra allt som står i min makt för att inte låta som en lärare som undervisar elever. Här handlar det snarare om att ge er en bild av biologin, naturvetenskapen och mig själv som kanske får er att också bli mer intresserade av planeten som vi lever på och livet på den.

Category: Okategoriserade

- 12 februari, 2015

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *