Jag vill ha ett nytt badkar!

Jag älskar att bada, både ute i naturen och hemma i badkaret. Att få sjunka ner i varmt vatten, med lite tända ljus och kanske någon väldoftande olja, får mig verkligen att slappna av efter en hektisk dag. Det finns dock något som skulle göra den upplevelsen ännu bättre, och det är ett nytt badkar. Jag skulle nämligen vilja ha ett lite större badkar. I det nuvarande badkaret kan jag inte sjunka ner i vattnet utan att mina knän hamnar ovanför vattenytan, och då blir det kallt om knäna. Så då måste jag växla mellan att ligga och slappna av och sätta mig upp för att värma knäna, eller ständigt ösa vatten över knäna så att de håller sig varma.

Jag har dock lite motstridiga känslor kring det här, för jag är inte den som tycker om att slösa på vatten i onödan, och det går åt väldigt mycket vatten när man badar. Har man ett större badkar går det åt ännu mer vatten, och därmed är det varken speciellt miljövänligt eller ekonomiskt. Men jag älskar verkligen att bada, så därför håller jag på att kika runt lite på kampanjer på badkar för att se om det finns något som skulle kunna passa mig.

Kampanj på Trademax just nu!

Kampanj på Trademax just nu!

Trademax har många fina badkar som jag skulle vilja ha, och dessutom till bra priser, som till exempel det här som är fantastiskt vackert! Jag har alltid gillar ovala badkar. Och får man tillåta sig att drömma helt fritt så skulle det ju inte sitta fel med ett riktigt spabad…

Category: Okategoriserade

- 27 maj, 2015

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *