Ibland är pengarna värt det

Jag är en sucker för att få reda på hur saker och ting ligger till, oavsett om det handlar om de större frågorna eller bara väldigt simpla och basala. En sådan fundering som jag har haft är hur musslor och sniglar egentligen fortplantar sig. Lyckligtvis ramlade jag över den här artikeln på min favoritsida, Illustrerad Vetenskap.

Det är visserligen så att du behöver betala för att kunna ta del av innehållet, men ibland är det faktiskt värt det för att få ett svar på en fråga. Om jag nu, som har läst artikeln, skulle avslöja hur det hela faktiskt går till så behöver ni ju inte gå in på sidan och betala för att få läsa den, och så dum vill jag inte vara mot min favoritsida och tidning. Det är en ny tid som vi lever i, där det måste finna möjlighet att tjäna pengar också på digitalt innehåll, och därför så uppmanar jag er istället att betala för er, framför allt på den här sidan.

Ni som har läst Illustrerad Vetenskap vet att det är en tidning med väldigt mycket bra och intressant innehåll som ger svar på frågor man alltid haft och även sådana frågor som man inte hade en aning om att man faktiskt funderade på. Det är värt varenda krona kan jag utlova. Det finns så mycket informativt i det här att det nästa känns som att du undervisas i skolan, fast du väljer det själv. Läs en tidning som lär er mer om världen, på riktigt.

Category: Okategoriserade

- 28 mars, 2015

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *